جت فاکس

آموزش تهیه انواع شربت ها

اشتراک گذاری

آموزش تهیه انواع شربت ها

نکاتی چند درباره شربت ها

هیج کاری برای آموختن دشوار نیست؛فقط دقت کافی لازم است و پس از چند بار تکرار کردن به خوبی انسان می آموزد. در تهیه شربت ها که در منزل آماده میشود، نکاتی را باید توجه داشت و ودرصورت نبود تجربه کافی، ممکن است یکی دوبار نتیجه مطلوب به دست نیاید ولی لا کمی دقت و زکاوت موفقیت حتمی است

۱:نوع مواد را همیشه از بهترین اجناس انتخاب کنید کاملا مرغوب باشد

۲:نوع موادی که برای شربت استفاده میکنید باید اندازه گیری شود و به طور صحیحی انتخاب گردد

۳:مواد اصلی شربت ها شکر، میوه های فصل که سالم بوده باشند، آب، تخم شربتی ، خاکشیر ،زعفران و گلاب میباشد

حال میخاهیم با چند نوع شربت خانگی را به شما آموزش دهیم

آموزش تهیه انواع شربت

شربت سکنجبین

مواد لازم: مقدار لازم

شکر: 1/5کیلو

سرکه از نوع مرغوب: 1/5 فنجان اندازه گیری

آب: در حدود یک لیتر ؛؛و دو فنجان

نعناب تازه برای عطر شربت:مقداری

طرز تهیه

ابتدا شکر را با اب در ظرفی که ته و دیواره ضخیم داشته باشند میریزیم و روی حرارت آتش میگذاریم تا بجوشد سپس از صابی رد کرده نعنا را تمیز کرده و میشوئیم وداخل ظرف می اندازیم.

انگاه دوباره شربت را روی اجاق گذاشته میجوشانیم تا کمی مخلوط شود و به اصطلاح قوام بیاید بعد سرکه را به شربت اضافه کرده پس از چند جوش از روی اتش اتش بر میداریم و یک مرتبه ویگر از صافی رد میکنیم و در ظرف مخصوص میریزیم.

نکته قابل توجه: پس از اضافه کردن سرکه یکی دوبار شربت را میچشیم تا اگر ترشی ان کم بود کمی سرکه اضافه کنیم.میتوانیم در صورت غلیظ بودن کمی اب جوش اضافه کرده و کمی بجوشانیم

آموزش تهیه انواع شربت

شربت ابلیمو

مواد لازم:مقدار لازم

ابلیمو: سه فنجان یا حدود نیم لیتر

شکر:دو و نیم کیلو

پوست لیمو ترش رنده شده : کمی

اب در حدود: یک لیتر

طرز تهیه:

ابتدا شکر را در ضرفی مناسب با اب کافی رو اجاق میگزاریم تا بجوشد انگاه از سافی رد کردع و دوباره شربت را روی اتش قرار میدهیم و میجوشانیم تا غلیظ شود.

سپس ابلیمو را که قبلا اماده کرده ایم با رنده لیموترش مواد بالا افزوده پس از چند جوش از روی اجاق بر میداریم . میتوانیم تزشی شربت را طبق ذائقه و دلخواه خود انتخاب کنیم ولی معمولا شربت با ترشی بیشتر بسیار خوش طعم تر میشود.

آموزش تهیه انواع شربت

شربت پرتقال:

مقدار ۲ کیلو شکر را با اب کافی در ظرفی مناسب روی اتش میگذاریم تا بجوشد . بعد اب پرتغال را ۴ فنجان به شربت می افزازیم و از صافی رد کرده دوباره شربت را روی اجاق گاز میگذاریم و میجوشانیم تا کمی غلیظ شود، میتوانیم برای معطر کردن شربت کمی رنده پوست پرتقال در شربت ربخته و پس از چند جوش از صافی رد کرده شربت را تهیه کنیم

فصل تابستان و گرما شربت پرتقالی تهیه کرده و نوش جان کنید.

آموزش تهیه انواع شربت

شربت البالو

مواد لازم : مقدار لازم

به درشت رسیده : ۲/۵ کیلو

شکر: دوکیلو

اب: حدود یک لیتر

ابلیمو: نصف فنجان کوچک

طرز تهیه

ابتدا البالو را شسته هسته و دم ان را میگیریم و خوب تمیز کرده حالا با اب میوه گیری اب ان را میگیریم و در ظرف لعابی میریزیمسپس شکر را اصافه میکنیم و با قاشق به هم میزنیم تا شکر حل شود بعد روی حرارت آتش میگذاریم و میجوشانیم تا شربت غلیظ شود آنگاه وانیل را به شربت می افزاییم در زمان جوشیدن شربت چند بار میچشیم یا یکی دو قاشق از شربت را در ظرف کوچکی ر یخته و دقت میکنیم که شربت زیاد نجوشد پس از آماده شدن از روی اجاق برداشنه و از صافی رد میکنیم و در ظرف مناسبی میریزیم.

در صورت ترش بودن اب البابو شکر بیشتری اضافه کنیم.

طرز گرفتن آب البالو

البالو را پس از شستن در پارچه یا تنظیف ریخته و روی سطح آبکشی قرار میدهیم و با دست میفشاریم تا آب آن کاملا گرفته شود

آموزش تهیه انواع شربت

شربت به لیمو

مواد لازم : مقدار لازم

به درشت رسیده: ۲/۵ کیلو

شکر:۲ کیلو

آب : در حدود ۱ لیتر

آب لیمو: نصف فنجان کوچک

طرز تهیه

ابتدا به را تمیز کرده و میشوئیم و انرا رنده کرده مغز و مغز دانه های ان را میکنیم و بعد ان را از صافی رد کرده آب ان را میگیریم یا طریقه دیگری میتوانیم به را پس از تمیز کردن با آب میوه گیری آب ان را بگیریم سپس شکر را با آب در ظرفی ربخته و روی اجاق میگذاریم پس از چند جوش از روی اجاق بر داشته و از صافی رد کرده و دوباره روی اجاق قرار میدهیم آب را کع قبلا آماده کرده ایم در شربت میریزیم و میجوشانیم تا کمی غلیظ شود بعد از روی اجاق برداشته ابلیمو را می افزاییم و با قاشق چند بار به هم میزنیم و در ظرف مناسبی میریزیم

آموزش تهیه انواع شربت

شربت ذغال اخته

مواد لازم : مقدار لازم

ذغال اخته: ۱ کیلو

شکر:۲ کیلو

وانیل: کمی

آب :در حدود یک لیتر

طرز تهیه

ابتدا شکر را با آب در ظرفی میریزیم و روی اجاق میگذاریم

پس از چند جوش از روی اجاق برداشته در صافی ریخته سپس ذعال اخته را خوب تمیز میکنیم و میشوئیم در پارچه تمیز ریخته اطراف تنظیف را با نخ تمیز ببندیم و بعد شربت را روی اجاق میگذاریم و ذغال اخته را که در پارچه پیچیده ایم در ظرف شربت میگذاریم وانیل را اضافه نمونه و شربت را میجوشانیم تا قوام بیاید و غلیظ شود بعد از روی اجاق برداشته پارچه ای که محتوی ذغال اخته است را از داخل شربت خارج می نماییم و یک مرتبه دیگر از صافی رد کرده و در شیشه می ریزیم نکته قابل توجه:اینکه در تهیه هر نوع شربت باید ان را به اندازه کافی جوشانید تا در زمان نگاه داشتن شربت شکرک نزند یا به اصطلاح رس نیوفتد

د

پست ها

آموزش تهیه انواع شربت

عضویت در خبرنامه

از بروزرسانی و جوایز ما بهرمند شوید.

شاید خوشتان بیاد!

پره اکلامپسی چیست؟
بیماری

پره اکلامپسی چیست؟

پره اکلامپسی چیست؟ که یک اختلال بارداری است که بر اندام های بدن تاثیر می گذارد و در پنج تا هفت درصد از بارداری ها